Öztürk, nerede, neden dua etti?
Manşet Haber 26.06.2013 17:06:44 0

Öztürk, nerede, neden dua etti?

Öztürk, nerede, neden dua etti?

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, köy statüsündeyken mahalleye dönüştürülerek ilçeye bağlanan Kayışlı Mahallesi’ni giderek, Hz. Bilal–i Habeş’in makamını ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet etti.

azimturbe_seyhanAdana şehir merkezine 40 kilometre mesafede bulunan Kayışlı Mahallesi ziyaretine Muhtar Bedri Türk’ün bürosundan başlayan Başkan Öztürk’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kayışlı Mahalle Muhtarı Türk, belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Öztürk’e bölgelerine yönelik hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına adil şekilde ulaşmasının sağlandığını belirterek, “Bizim hizmet anlayışımızda ‘halka hizmet hakka hizmettir.’ Bu anlamda ilçemizin merkez mahallelerine yönelik hizmetlerimize ne kadar önem veriyorsak köy statüsünden mahalleye dönüştürülen noktalara da aynı şekilde yaklaşıyoruz” diye konuştu.

Kayışlı Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Öztürk, bölge halkının ‘ziyaret’ olarak yoğun ilgi gösterdiği ‘Bilal–i Habeşi Makamı’na da geçti. Buradaki mezarlığı ziyaret eden ve makam olarak düzenlenen türbeye geçen Başkan Azim Öztürk, “Buradaki düzenleme halkımızın inancındaki samimiyetinin bir göstergesidir. Bilal–i Habeşi Hz.’nin türbesi bilindiği gibi Suriye’nin Dimask şehrindeki Bab'üs Sağîr mezarlığındadır. Ancak halkımızın bu muhterem şahsiyetlere gösterdiği iltifatın bir gereği olarak kendisi için şehrimizde böylesi mükemmel bir makam düzenlenmiştir. Biz de bu makamı ziyaret edip dualar ederek tüm din büyüklerimizin ruhlarına hediye ediyoruz” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°