Pes artık!

17.11.2012 16:59:13

Pes artık!

Adana'da müzisyen  bir kişi dolmuşta mastürbasyon yaparken yakalanınca 'üflemeli müzik aleti çaldığım için kasıklarım şişiyor böyle rahatlıyorum' dedi.

Seyhan İlçesi'nde yaşayan kimliği açıklanmayan bir kişi devamlı eve gidip geldiği dolmuş bir kişinin oturduğu yerden kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığını görünce şok oldu. Her karşılaştıklarında bu utanç verici hareketi yaptığını görünce cep telefonuna kaydedip polise mail attı.

Emniyet Müdürlüğü'ne adı açıklanmayan bir kişi tarafından gönderilen mailde, 'Dolmuşa eve giderken sürekli bir kişiyle karşılaşıyorum ve oturduğu yerden kadınlara bakarak mastürbasyon yapıyor. Ben 3'üncü kez adamı aynı şekilde görünce cep telefonum ile görüntüsünü çektim gereğinin yapılmasını istiyorum' diyerek bu utanç verici hareketi yapan kişinin yakalanmasını istedi.

Gelen ihbar üzerine güven timleri bildirilen dolmuşa yolcu olarak bindi. İhbarcının belirttiği kişinin hareketlerini izlemeye başladılar. Bu kişi oturduğu koltukta kadınlara bakarak mastürbasyon yaparken suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

MÜZİSYEN ÇIKTI

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen bu kişinin bir müzisyen olduğunun ortaya çıkması polislerin şaşkınlığı daha da arttı. Bir orkestrada müzisyenlik yaptığını söyleyen 32 yaşındaki S.B.'nin evli olduğu da belirlendi. S.B.polisteki ifadesinde, üflemeli müzik aleti çaldığı için kasıklarında şişme olduğunu bu yüzden rahatlamak için mastürbasyon yaptığını söylediği belirtildi

İfadesi alınan S.B., nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılırken hakkında, ‘Toplum içinde hayasızca davranışta bulunmaktan' suçundan soruşturma başlatıldı.

 



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR