Tarih: 13.07.2013 12:31

Petrol İstasyonunda Gökoğlu adı yok

Facebook Twitter Linked-in

bsehir_logo
Ortam Ekle

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin önceki günkü oturumunda belediye  meclisinde görüşülen biri reddedilen, diğerine akaryakıt istasyonu onayı verilen yerlerle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Akaryakıt istasyonlarından Mehmet Gökoğlu’nun sahibi olduğunu belirttiğimiz arsanın Mehmet Gökoğlu ile hiçbir ortaklığının bulunmadığı, Ray petrolcülüke ait olduğunu belirledik. Bir yanlışlık sonucu adını verdiğimiz Mehmet Gökoğlu’ndan özür diliyoruz.

NE OLACAK?

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın Başkanlık ettiği Belediye Meclisinin oturumunda, görüşülen 2 petrol istasyonu ile ilgili de yeni gelişmeler ortaya çıktı. Bu gelişmeler üzerine meclis tarafından akaryakıt istasyonuna dönüştürülen arsanın tekrar görüşülmek üzere meclise gönderileceği, bu yönde çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, akaryakıt istasyonu olması için belediye meclisinde görüşülen yerlerden onay çıkan arsanın daha önce büyükşehir belediyesi tarafından satıldığı,  konut yeri olduğu öğrenildi. Ray Petrolcülük’e ait olan arsanın da imarda sağlık tesisi olarak göründüğü ifade edildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —