Polis Gününde görkemli kutlama
Manşet Haber 12.04.2013 11:11:01 0

Polis Gününde görkemli kutlama

Polis Gününde görkemli kutlama

Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168. Yıl Dönümü Adana’da son yıllarda gerçekleştirilen en görkemli kutlamalardan birine sahne oldu.

adanapolis1Valilik Sitesinde bu konuda yuer alan haber şöyle: Kutlamalar kapsamında Atatürk Parkı'nda, Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu.

poliskulamasi1Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, toplumun her kesiminin her an yanında olduklarını belirtti.

Adana Emniyet Teşkilatı olarak geliştirdikleri güvenlik stratejilerinin temel hedefinin huzur ve asayişi kesintisiz sağlamak olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Gürkan, gece gündüz demeden fedakarca üstün hizmet anlayışıyla, görevlerini yerine getiren polislerin haftasını kutladı.

Daha sonra Vali Hüseyin Avni Coş, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Nuri Ateş ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve diğer protokol üyelerinden oluşan heyet, emniyet teşkilatının sergilediği tören yürüyüşünü ve sundukları çeşitli gösterileri izledi.

poliskutlamasiTören yürüyüşü sırasında kaldırımda bekleyen vatandaşlar alkışladıkları polislere çiçek attı.

Vali Coş, törene polis üniforması giyerek gelen çocuklar ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.(Kaynak: Adana Valiliği Sitesi)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°