Polisin ev baskınlarına tepki

19.06.2013 14:17:25

Polisin ev baskınlarına tepki

guvenboga_tepkisiAdana Halkların Demokratik Kongresi, İnsan Hakları Derneği adına açıklama yapan Güven Boğa,  Türkiye genelinde dün başlatılan bu sabah Adana’da ev baskınları ve gözaltına alınmalara tepki gösterdi.

Güven Boğa, Adana’da bu sabah aralarında Eğitim Sen üyesi Eser Çapar’ında olduğu ve HDK bileşenlerinden Serkan Nar, Ahmet Ekinci ve Uğur Can Büyüknisan ile birlikte dört kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Boğa, “Adana’da 6 ev ile birlikte  Karşıyaka Toplumsal Dayanışma Derneği ve Özgür Gençlik Derneği’de polis baskınına maruz kalmış bir çok bayrak, dergi ve dökümana el konulmuştur. Ayağa kalkan halkın gücünü kıramazsınız! Günlerce süren direniş gösterdi ki, birleşen halk her şeyden daha güçlüdür. Gezi Parkı direnişine yönelik gözaltı saldırılarına ve cadı avına son verilmelidir. Tüm gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalıdır. “dedi.

YÜRÜYÜŞLE PROTESTO

Güven Boğa açıklamasında, bu akşam saat 20,00’de Atatürk Parkında toplanarak 5 Ocak Meydanına protesto yürüyüşü gerçekleştireceklerini bildirdi.



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA