Tarih: 13.04.2013 15:40

Portakal Çiçeği Karnavalı başladı

Facebook Twitter Linked-in

“Nisan’da Adana’da” sloganı ile Adana’da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı başladı. İki gün devam edecek festivalde 39 ayrı etkinlik gerçekleştirilecek.

portakal cicekli cezerye“Portakal Çiçeği Karnavalı”  Vali Hüseyin Avni Coş, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, TEMSA’nın üst düzey yönetici Ali Haydar Bozkurt Hürriyet Gazetesi Yazarı Adanalı  Ayşe Arman ile birlikte gazetecilerle kahvaltı buluştu.  Organizasyonu gerçekleştiren Vali Coş ve Belediye Başkanı Öztürk, “Nisan'da Adana'da” Portakal Çiçeği Karnavalı'nın hayırlı olmasını ve Adana’nın tanıtımına katkıda bulunması temennisinde bulundu.  Vali Coş, Portakal Çiçeği Karnavalı gibi etkinliklerin Adana'yı markalaştırıp değerini arttırdığını belirterek, bu etkinliğin geleneksel hale getirileceğini, ülke ve kent turizmine önemle katkısı olacağına inandığını söyledi.

“Nisan'da Adana'da” Portakal Çiçeği Karnavalının başlaması nedeniyle Ceyhan Yolu üzerindeki Çetinel Tesisleri'nde medya mensupları ile misafirlere kahvaltı verildi. Davetliler arasında Hürriyet Gazetesi Yazarı Adanalı ünlü gazeteci Ayşe Arman, yönetmen Nebil Özgentürk, sinema yapımcısı Arif Keskiner, oyuncular Levent Özdilek ile çok sayıda davetli katıldı.

Karnavalın isim babası  Ali Haydar Bozkurt  “Nisan'da Adana’da”  Portakal Çiçeği Karnavalı'nın halkın karnavalı olmasını istediğini belirterek, Portakal Çiçeği Karnavalının, barış, dostluk, mutluluk etkinliği olarak halk tarafından kutlanmasını arzu ettiğini de sözlerine ekledi.

Adana'da bugün ve yarın devam edecek “Nisan’da Adana’da “ Portakal Çiçeği Karnavalında 39 değişik etkinlik gerçekleştirileceği açıklandı.

 

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —