Portakal Çiçeği Karnavalı teşekkürü
Manşet Haber 14.04.2015 17:00:14 0

Portakal Çiçeği Karnavalı teşekkürü

Portakal Çiçeği Karnavalı teşekkürü

Adana’da bu yıl 3. Kez düzenlenen ve RİO karnavalına alternatif olarak gösterilen Nisanda Adana’da sloganıyla yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’ndan teşekkür geldi.

Nisanda Adana’da Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt imzasıyla göndeilen teşekkür mektubunda şöyle denildi:

“Sayın İsmail Başkan, Baharın gelişiyle birlikte açan portakal çiçeklerinin kokuları eşliğinde bu yıl üçüncü kez düzenlediğimiz “Nisan’da Adana’da–III. Portakal Çiçeği Karnavalı’na” verdiğiniz destek, organizasyonumuzun geniş kitlelere duyurulmasında büyük katkı sağlamıştır. Yaklaşık 90 bin kişinin karnaval kortejine ve 150 binden fazla kişinin de açılış törenine katıldığı “Nisan’da Adana’da – III. Portakal Çiçeği Karnavalı’na” bizler için büyük önem taşıyan destekleriniz için size teşekkürlerimizi sunarız. Sevgi ve Saygılarımla, Ali Haydar BOZKURT Nisan’da Adana’da Komitesi Başkanı”

Bir Adanalı olarak bizlerde böyle bir karnavalı Adana'ya kazandırdıkları, Adana'ya böyle bir sinerji verdikleri için başta Ali Haydar Bozkurt oılmak üzere emeği geçen ve katkı koyanlara teşekkür ediyoruz ve ekliyoruz 'İyi ki varsınız. İyi ki Varız'

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°