Potada Adana derbisi
Manşet Haber 1.11.2012 20:04:49 0

Potada Adana derbisi

Potada Adana derbisi

Adana(Ulus)--Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Takımlarından Ceyhan Belediyespor, hafta sonu yapacağı Adana BOTAŞ maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Ceyhan Beldiyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, yaptığı açıklamada gecen hafta Beşiktaş galibiyeti ile moral bulduklarını belirterek, “Elbette lig yeni başlıyor her iki maç da bizim için ölçü değildi. Bu hafta sonu oynanacak olan Adana Botaş karşılaşmasıyla galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Adana BOTAŞ ile yaptıkları karşılaşmaların her zaman zor geçtiğini belirten Sözlü, şöyle konuştu:
“Yıllardır Adana derbisi hem bizim için hem de Botaş için zor geçtiği bilinmekte. Botaş hem Avrupa’da hem de Türkiye liginde mücadele eden bir ekip, bizde ligde üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Botaş’ın gecen hafta Tarsus’u uzatmada yendiğini biliyoruz. Botaş’da sıralama yönünden bizimle üst sıraları zorlayacak bir ekip, her iki takım da galip gelmek adına büyük mücadele verecektir. Adanalı basketbolseverlere zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma izleteceğiz. Centilmence gecen bir karşılaşma olmasını diliyorum” dedi.
Takımda hafif sakatlığı bulunan Hülya’nın bu karşılaşmada forma giyeceğini ümit ettiğini de sözlerine ekleyen Sözlü, “Takım’ın her gecen gün daha iyi basketbol oynaması bizleri sevindiriyor. Takım olarak Botaş maçına tam kadro ile çıkacağız. Sporcularıma ve teknik ekibe güveniyorum. Botaş maçının ardından üç karşılaşmayı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Bu karşılaşmalardan da galibiyetler alarak üst sıralarda yer olmak istiyoruz” Botaş- Ceyhan Belediyespor karşılaşması Adana Menderes Spor Salonu’nda 4 Kasım Pazar günü saat 15.00’de oynanacak.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.1° / 19.3°