POZANTI'DA ÇIĞ ALTINDA KALAN BİR KİŞİYE ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

8.01.2020 19:07:18

POZANTI'DA ÇIĞ ALTINDA KALAN BİR KİŞİYE ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

Adana'nın Pozantı ilçesi, Çamlıbel Mahallesi, Çatalsınır mevkiinde 07.01.2020 tarihinde meydana gelen çığ düşmesi olayında yaşanan gelişmeler Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında oluşturulan kriz masasında takip edildi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Murat Süzen ve Zafer Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir ile ilgili diğer yetkililerin katıldığı toplantıda bir açıklama yapan Vali Demirtaş, yaşanan elim hadisenin herkesi derinden üzdüğünü dile getirdi.
Olayın yaşandığı ilk andan itibaren Adana Büyükşehir Belediyesi, Jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerince koordineli ve eş zamanlı çalışmaların başlatıldığını aktaran Vali Demirtaş, “Kurumlarımız olaya anında müdahale etmişlerdir. Bu sayede 2 vatandaşımız yaralı olarak kurtulmuş ama ne yazık ki bir vatandaşımız da hayatını kaybetmiştir. Kayıp olan bir vatandaşımız için ise arama kurtarma çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” dedi.
Çalışmaları adım adım takip ettiklerini de kaydeden Vali Demirtaş, yaralı vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulunurken hayatını kaybeden vatandaşa ise Allah’tan rahmet dilediğini sözlerine ekledi.



1

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

2

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

3

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

4

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

5

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR