POZANTI’DAN ÇUKUROVA’YA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

8.03.2021 15:32:08

POZANTI’DAN ÇUKUROVA’YA ADAYLIĞINI AÇIKLADI


2 dönemdir Adana’nın Pozantı İlçesinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay, seçimlere 3 yıl kala Çukurova İlçesi’ne gelecek dönem Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Çay’ın Çukurova’ya aday olması, Pozantı’da siyaseti de hareketlendirdi.
Pozantı Gazetesi imtiyaz sahibi Tamer Ünal’ın haberi şöyle:
“Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yerel seçimlere daha üç yıl gibi, bir zaman olmasına rağmen, Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklaması, Pozantı siyasetini de hareketlendirdi.
İlçe Teşkilatlarında değişiklikler ile, daha dinamik kadrolar ve ekipler oluşturulmaya başlandı.
Gazetemizin de, Pozantı’nın önceki başkanları ile yaptığı haberler, kamuoyuna da hareketlilik getirdi.
Başkan Adaylığını tekrar düşünmeye başlayan bir siyasetçi ise, Pozantı’ya en fazla kalıcı eser bırakan, 1994/ 1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Şemsettin Ünver oldu. Kendisine yapılmaya başlanan, “DÖN ÇAĞRILARINA” ilgisiz kalmadı. B Bu ay içerisinde Pozantı’ya gelerek, ön çalışmalarını başlatacağını gazetemizle paylaştı.
Bir diğer siyasi toparlanma ise, SAĞ kesimde oluşmaya başladı. İlçe de etkin olan bazı siyasiler, Pozantı için yeni bir Başkan Adayı arayışı içerisine girerek, ekiplerini oluşturmaya başladılar.
Pozantı’nın kırsalındaki vatandaşlar ise, Pozantı’daki siyasi gelişmeleri izleyerek, güç dengelerinin oluşmasını bekliyorlar.
Bilinen bir gerçek ise, Pozantı’nın kırsal mahallerinde, sağ seçmeler daima belirleyici konumdadır. Yerel de Başkanlık arayışı gelişmelerinde ise, bazı sürpriz ve genç isimlerin, başkan seçimlerinde, şanslarını deneyebilecekleri, ancak yerel seçimlere daha üç yıl gibi bir zaman olduğu için, şimdilik çalışmalarını kendi aile çevreleri ile paylaştıkları da duyumlarımız arasında yer alıyor.





1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE