RİZE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

7.04.2017 00:06:56

RİZE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Adanaspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Turuncu-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Levent Şahin çalışma öncesi oyuncularla toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Taktiksel ve bireysel çalışmalarla da antrenman tamamlandı.
Turuncu-beyazlılar, Çaykur Rizespor maçının hazırlıkların yarın da Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdürecek.
“Tek düşüncemiz galibiyet”
Adanaspor’un genç defans oyuncusu Emre Uğur Uruç, Pazar günü sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Emre Uğur Uruç;” Bizim için final niteliğinde bir maç olacak. Sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Şartlar ne olursa olsun, tek hedefimiz galibiyet olacak. Çaykur Rizespor maçında elimizden geleni yapıp takımımızı üst sıralara taşımak istiyoruz. “ dedi
“Maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz”as_antremani_26ocak2017 (2)
Adanaspor’un Brezilyalı defans oyuncusu Didi, hafta sonu sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puan alacaklarına inandığını söyledi.
Didi,” Zor bir maç olacak. Çaykur Rizespor ile hemen hemen aynı durumdayız. İki takımda sahada elinden geleni yapacak. Ama bizim daha fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çaykur Rizespor galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyoruz”



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR