ŞAHİN ÇETİN AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
Manşet Haber 23.03.2023 02:23:35 0

ŞAHİN ÇETİN AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

ŞAHİN ÇETİN AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI






AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Şahin Çetin, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Adana Milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.





Aday adaylık başvurusu sonrası ilk olarak Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şahin Çetin, daha sonra Yüreğir ilçe başkanlığını ziyaret ederek destek istedi.









Seyhan, Yumurtalık, Ceyhan, İmamoğlu, Aladağ, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Kozan ilçe başkam ve yöneticileri ile bir araya gelen Şahin Çetin, “Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyıl’ını başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Adana Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunduk. Bu noktada teşkilatlarımızın desteğine talibiz. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Adana’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°