Şampiyon ziyareti

26.04.2013 13:51:48

Şampiyon ziyareti

Adana(Ulus)--Erkekler 1 Lig A Klasman Play-Off maçlarında Adana Çukobirlikspor Hentbol takımı sezonu lider tamamlayarak Süper Lige yükseldi.

cbirlik_sayGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi 2012-2013 sezonunda Hentbol A Klasman  Play-Off şampiyonu olan Çukobirlikspor’un yöneticileri, antrenör ve sporcuları makamında kabul etti.

Çukobirlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Dede “Lig boyunca kulübümüze maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen maçlarımızda ve antrenmanlarımızda İl Müdürlüğünün bütün tesislerini hizmetimize sunan Fazlı Bey’e minnet borçluyuz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi “Çukobirlikspor’un 2012-2013 sezonunda Hentbol A Klasman Play-Off şampiyonu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, Çukobirlikspor kulübü köklü bir kulüp olup kurulduğu günden bu yana değişmeyen adıyla ve milli takıma kazandırdığı sporcuları ile öğünen müstesna bir kulüp hüviyetini taşımaktadır. Bu çizgide emin adımlarla daha güzele, daha iyiye ulaşacağınıza inanıyor tekrar bu başarınızdan dolayı Çukobirlikspor Hentbol takımımızı, kulüp başkanı, yöneticileri, antrenörleri ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Ziyaret esnasında Şube Müdür’lerinden Kazım Tekin, Mahmut Kır, Cemal Demirağ, Mustafa Uyanık hazır bulundular.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR