Sanayi Odası’ndan protokol iftarı
Manşet Haber 31.07.2013 09:43:21 0

Sanayi Odası’ndan protokol iftarı

Sanayi Odası’ndan protokol iftarı

adaso_iftariSanayi Odası’nın yeni yönetimi protokole iftar yemeği verdi. Yemeğe, Vali Hüseyin Avni Coş, CHP Milletvekili Ümit Özgümüş, kent protokolü, meslek kuruluşları temsilcileri ve sanayiciler bir araya geldi.

Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç’ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu,  Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sabri Beytorun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan,  Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Ersoy, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, Adana Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile diğer davetliler katıldı.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, odanın yeni yönetimi olarak, kente hizmet yarışında sorumluluğun farkında ve ülkelerin rekabetçilik yarışındaki misyonun bilincinde olduklarını belirterek, şunları söyledi.

“Yeni yönetim olarak, dünyaya uyum sağlamak için rehavete kapılmadan, geleceğin çok farklı rekabet koşullarını şimdiden kestirmek ve sanayicimizin hizmetine sunmak için çalışacağız. Ülkemiz adına bir sıçrama yapabilmek için tüm sektörlerimizle bölgesel dayanışma mekanizmaları kurmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu bağlamda, oda yönetimi olarak kentimizin ve şirketlerimizin geleceğini birlikte tasarlamak için, katılımcı bir süreç, şeffaf bir yapı ve iletişim kanalları açık bir yönetim olacağımızı bildirmek istiyorum.

Yurtiçinde de sanayicimizin sorunlarını çözmek için her platformda iyi bir tercüman ve sözcü olmaya çalışacağız. Bir sivil toplum kuruluşu olarak da ülkemizde insana hizmet odaklı demokrasi, hukuk ve adalet anlayışının hakim olması için barış, huzur ve istikrarın savunucusu olacağız. Ülke ve toplum olarak dirliğimizin, düzenimizin ve refahımızın buna bağlı olduğunu düşünüyoruz.”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°