SANCAK GÖREVİ BIRAKMA KARARINI ASKIYA ALDI

24.10.2019 17:40:04

SANCAK GÖREVİ BIRAKMA KARARINI ASKIYA ALDI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz hafta aldığı görevi bırakma kararını 1 ay ertelediğini duyurdu. Sosyal medya hesabından görevi bırakacağını açıklayan Sancak, önceki gün öğlen saatlerinden twitter hesabından görevi bırakma kararını 4 hafta askıya aldığını açıkladı.
Adana Demirspor Kulüp Başkan Murat Sancak, geçtiğimiz hafta aldığı görevi bırakma kararını 1 ay ertelediğini duyurdu. Sosyal medya hesabından görevi bırakacağını açıklayan Sancak, önceki gün öğlen saatlerinden twitter hesabından görevi bırakma kararını 4 hafta askıya aldığını açıkladı.
Açıklamasında futbolculara sitem eden Adana Demirspor kulüp Başkanı Murat Sancak, paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli Adana Demirspor taraftarı bu sevgiye nail olmak herkese nasip olmaz biliyorum ve saygıyla eğiliyorum. Benim bu zamana kadar sabretmem, beni motive eden sizlersiniz. Benim bırakmak istememin tek sebebi maalesef futbolcularım, çok sevmeme rağmen sizleri ve beni çok üzdüler.
Affınıza sığınarak, size olan sevgim ve saygımdan dolayı kararımı 4 haftalığına askıya alıyorum. Umarım ve dilerim ki Allah'tan futbolcularımız gerçek karakterini ortaya koyarak Adana Demirspor’u hak ettiği yere taşırlar. Futbolcularıma da canlı maç sonuçları, spor haberleri, bonus veren bahis siteleri mesajım olsun. Benim kalmamı istiyorlarsa ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Yapmazlarsa o zaman helalleşmek elzem olur. Çünkü bu evlatlarımda o karakter var sadece ortaya koymaları gerekir. Haydi bakalım. Neylerse mevlam güzel eylesin inşallah”



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR