SARIÇAM’DA DEMİR HIRZISLIĞI

12.01.2021 16:20:02

SARIÇAM’DA DEMİR HIRZISLIĞI

Adana’nın Sarıçam İlçesinde Orman Genel Müdürlüğü’ne ait ağaçlandırma bölgesinin etrafını çevreleyen koruma tellerinin bağlı olduğu 413 adet demir direğin çalınmasıyla ilgili 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Adana Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden bu konuda yapılan açıklama şöyle:

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Sarıçam İlçesi Hakkıbeyli Mahallesi Topalaşır Mevkiinde bulunan Orman Genel Müdürlüğü’ne ait ağaçlandırma bölgesinin etrafını çevreleyen koruma tellerinin bağlı olduğu (413) adet demir direğin (toplam değeri:1.652 TL) kimliği belirsiz kişilerce çalındığı bilgisinin alınması üzerine; aynı bölgede hırsızlık olayının tekrar olabileceği değerlendirilerek bölgede araştırma başlatılmıştır.

Söz konusu hırsızlık olayı ile ilgili yapılan geniş çaplı araştırma neticesinde; ormanlık alan içerisinde bir araç bulunmuş ve aracın bagaj kısmında  (41) adet demir direk olduğu görülmüştür.Çevrede yapılan aramada Ö.H. ve O.K. isimli şüpheli şahıslar yakalanmış olup, şüphelilerin aynı bölgeden daha öncede demir direk çaldıkları tespit edilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca şüphelilere sokağa çıkma yasağına uymamaktan İdari Para Cezası uygulanmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR