Satranççılara Madalyalar Aldırmaz’dan

1.05.2013 18:46:02

Satranççılara Madalyalar Aldırmaz’dan

satrancodulTürkiye Satranç Federasyonu ile Satranç İl Temsilciliğinin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlediği satranç turnuvası sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın ödül töreni Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın katılımı ile yapıldı.

7-8-9-10-11 ve 12 yaş grupları olmak üzere 6 kategoride bin 200 sporcunun katıldığı turnuvanın ödül töreni de büyük ilgi gördü.

Törende konuşan Satranç Adana İl Temsilcisi Veysel Tuncil, satranç sporunun sayısız yararları olduğunu söyledi. Turnuvaya katılan çocukları kutlayan Tuncil, turnuvaya maddi ve manevi desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay da Büyükşehir Belediyesi ile yeni bir projeye başlayacaklarını, proje kapsamında ilköğretime başlayan öğrencilere satranç kitabı ve satranç takımı hediye edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise konuşmasında çocukları ve velilerini kutladı.

Satranç Federasyonu ile işbirliği içinde 11 bin olan sporcu sayısını 100 bine çıkaracaklarını belirten Zihni Aldırmaz, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Zihni Aldırmaz ve Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, dereceye giren sporculara madalyalarını ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ödüllerini verdiler.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR