Savcı İhsan Ertuğrul futbol turnuvası
Manşet Haber 14.04.2013 11:24:15 0

Savcı İhsan Ertuğrul futbol turnuvası

Savcı İhsan Ertuğrul futbol turnuvası

Görevi başında yaşamını yitiren ve geleneksel hale getirilen 8. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası, 5 Ocak Stadı’nda, 4 grupta 20 takımın katılımıyla başladı.

turnuva_savciAdana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, turnuvanın geçtiğimiz yıllarda görevi başında vefat eden İhsan Eroğul ile Merhum Cumhuriyet Savcısı Volkan Yücesoy’un anısına yapıldığını söyledi.

Bağrıyanık, il ve ilçelerde görev yapan adliye mensupları, İl Jandarma Komutanlığı personeli, açık ceza infaz kurumu hükümlülerinin katıldığını turnuvanın önemine değinerek, şöyle konuştu:

“Turnuva yoğun iş temposunda görev yapan personelin, sportif etkinlikle deşarj olması, aynı alanda farklı kurumlarda çalışan personelin birbirini tanıması, kaynaşması, yeni sosyal ilişkiler kurulmasına olumlu katkılar sağlamaktadır.

Turnuvamıza, katılan çok sayıda personelin kendisi ve yakın çevresiyle spora yönelmesi yine çok önemli sonuçlardandır. Dolayısıyla, düzenlediğimiz futbol  turnuvasının personelin kurumlarında daha verimli olmalarına ciddi katkıda bulunduğu, turnuvanın sadece kişiler açısından değil, kurumlarımız arasındaki iletişimi de güçlendirdiği gözlenmiştir. Turnuvamızda centilmenlik kupası da Adana Adliyesi’nde 2006 yılında göreve başlayan ve 2009 yılında vefat eden Volkan Yücesoy anısına verilmektedir.”

Turnuvanın başlama vuruşunu,  Vali Yardımcısı Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Bağrıyanık, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Cumhuriyet Savcısı Sabri Beytorun yaptılar.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°