Tarih: 03.03.2018 22:51

SEBZECİLERDE BAŞKAN YALI

Facebook Twitter Linked-in

Adana Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf odası Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mesut Yalı güven tazeledi.
Adana ESOB Çok Amaçlı Eğitim Salonu’ndaki kurulda, divan başkanlığını Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, yardımcılığını da Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, katiplikleri de Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri; İlhami Uygunsözlü, Metin Taylancı ile Mustafa Gökay Karakuş yaptı.
Federasyon Başkanı Ali Karaca , “İnşallah en kısa zamanda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar son bulur, ne kadar güçlü olduğumuzu bütün dünya, emperyalistler görür, Rabbim askerimizin ayağına taş değdirmesin” diye konuştu. Karaca, ayrıca taksicilere sağlanan ÖTV indiriminin, halci, sebze-pazarcı esnafına da uygulanmasını Hükümetten istediklerini ekledi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mesut Yalı başkanlığındaki Adana Sebze – Meyveciler Esnaf Odası Yönetimi Hadi Altınyüzük, Süleyman Topal, Sami Gürler, Birsen Bölükbaşı, Halil İbrahim Batmaz, Vehbi Akyol’dan oluşurken, denetim kurulunda da Yusuf Özsezeroğlu, Aziz Karaağaç, Nergiz Tuşgül yer aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —