ŞEHİR HASTANESİ’NDE ASİSTANA ŞİDDET VE MOBİNGE TEPKİ
Manşet Haber 24.10.2023 16:54:49 0

ŞEHİR HASTANESİ’NDE ASİSTANA ŞİDDET VE MOBİNGE TEPKİ

ŞEHİR HASTANESİ’NDE ASİSTANA ŞİDDET VE MOBİNGE TEPKİ






Adana Şehir Hastanesi’nde bir asistana yapıldığı iddia edilen şiddet ve mobing Tabip Odası tarafından da tepkiyle karşılandı.





Adana Şehir Hastanesinde bir asistan hasta yakını tarafından şiddete maruz kaldığı bildirildi. Bunun üzerine asistan güvenlikten yardım istedi. Olay Hastane Başhekimine kadar intikal edince sözkonusu asistan üzerinde Şehir Hastanesi Başhekimi tarafından mobing uygulandığı ileri sürüldü. Olay sosyal medyada da paylaşıldı.





Adana Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Selahattin Menteş de Şehir Hastanesinde yaşanan şiddet ve mobing olayını sosyal medya hesabından,”Adana Şehir Hastanesi KHD (Kadın Hastalıkları) kliniğinde yaşanan olayın takipçisiyiz. İster dışardan, ister kendi yöneticilerimizden gelen sağlıkta şiddeti ve mobingi çağrıştırıcı davranışların amalara fakatlara bakmadan karşısında olacağımızı belirtiriz. Asistan Hekimlerimizin çalışma şartlarını biliyoruz ve bu koşulların daha zorlaştırılmasına izin vermeyeceğiz. Asistan hekimlerimizin ve destekleyen hocaların yanındayız.





@saglikbakanligi





@ttborgtr





@AdanaTabip





@adanasehireah





@asistanlar”ifadeleri ile paylaşarak tepkisini dile getirdi.







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°