Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti
Manşet Haber 14.10.2013 22:31:45 0

Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

aldirmaz_sehitlikteAdana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, şehit aileleri ve gazi derneklerini ziyaret etti.

İlk olarak Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Zihni Aldırmaz, şehit yakınlarına çiçek, çocuklara da oyuncak verdi. Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan Zihni Aldırmaz, “Sizlerle birlikte olmak benim için çok özel. Kalbim her zaman sizinle. Sizler için ne yapsak azdır. Sizler için çaba harcamak, bir şeyler yapmak bizlerin görevi. Ne zaman olursa olsun, hangi konuda olursa olsun beni arayın. Her konuda yanınızdayız. Şehitlerimiz hepimizin evladı. Allah başka acı göstermesin. Bu vesileyle bayramınızı da kutluyorum” dedi.

Zihni Aldırmaz daha sonra Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Burada da herkese çiçek veren Zihni Aldırmaz, şehit yakınları ile gazilerin bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın bir sonraki ziyareti Türkiye Muharip Gaziler Derneği oldu. Gazilerin ve şehit yakınlarının bayramını kutlayan Zihni Aldırmaz, “Her zaman yanınızdayım” mesajı verdi.

Zihni Aldırmaz daha sonra Asri Mezarlık’taki şehitliği ziyaret etti.

Şehitlikte şehit yakınları ile sohbet edip, acılarını paylaşan Zihni Aldırmaz, şehit yakınlarına tek tek çiçek verdi. Zihni Aldırmaz şehit mezarlarına da çiçek bırakarak, dua etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°