ŞEHİT ANNELERİ VE ASIRLIK ÇINARLARA ZİYARET
Manşet Haber 10.05.2020 14:33:51 0

ŞEHİT ANNELERİ VE ASIRLIK ÇINARLARA ZİYARET

ŞEHİT ANNELERİ VE ASIRLIK ÇINARLARA ZİYARET






Vali Mahmut Demirtaş eşi ile birlikte şehitlerin ailelerini ve huzurevlinde yaşamlarını sürdüren asırlık çınarları ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.





Anneler Günü etkinlikler kapsamında Adana’da ikamet eden 100 yaş ve üzerindeki anneler; Vali Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş, vali yardımcıları, kaymakamlar, Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından ziyaret edildi.









Vali Demirtaş ve Beyhan Demirtaş, ilk olarak Yüreğir ilçesinde ikamet eden 100 yaşındaki Ümmü Kaçar’ı ardından  Çukurova ilçesinde ikamet eden 101 yaşındaki Cazi Çelik ile Seyhan ilçesinde ikamet eden 104 yaşındaki Emine Akbulut’u ziyaret etti. Vali Demirtaş “Geçmişten devraldıkları tüm bilgi ve tecrübelerini bir asırdır şefkatle ve sevgiyle evlatlarına aktaran kıymetli annelerimiz bizim asırlık çınarlarımızdır. Bizler; yaşlılarını, anne ve babalarını baş tacı eden bir medeniyetin torunlarıyız. Onlara saygıda kusur etmek aklımızın ucundan dahi geçmez. Aksine onların gönüllerini hoş tutmak bizim en temel vazifelerimizdendir. Biz de bu sebeple en kıymetlilerimizi, en özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Annelerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve hürmetlerini getirdik.” Dedi.





Vali Mahmut Demirtaş ve eşi şehitlerin annelerini de ziyaret etti, “Hiçbir karşılık beklemeksizin yetiştirdiği, her türlü kötülükten ve tehlikeden sakındığı evladını vatanımız uğruna şehadete uğurlayan ve ‘Vatan Sağ Olsun’ diyen kıymetli şehit annelerimizin Anneler Günü’nü can-ı gönülden kutluyor, tüm şehit annelerimize hürmet ve saygılarımı sunuyorum.” Diye konuştu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°