ŞEREF BELGESİNİ ERDOĞAN’DAN ALDI
GÜNCEL 18.05.2025 13:14:00 0

ŞEREF BELGESİNİ ERDOĞAN’DAN ALDI

Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri Turan Gökhan Öztürk, Şeref Belgesi ve Plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni TOBB İkiz Kuleler’de düzenlendi. T Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törendeki konuşmasında, “TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni, aslında bu ülkenin büyümesinin, kalkınmasının gizli kahramanlarına bir vefa borcudur. Bu sene de 73'ü Genel Kurul Delegesi, 25'i Oda ve Borsa Genel Sekreteri olmak üzere 98 kardeşimize plaketlerini takdim ediyoruz." ifadesini kullandı.

Şeref Belgesi ve Plaket alan Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri Turan Gökhan Öztürk,  sosyal medya hesabından paylaşımında, “TOBB ev sahipliğinde düzenlenen törende, Erdoğan’dan Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket almaktan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip gurur ve mutluluk duydum. Ayrıca; desteklerini esirgemeyen ve güç veren TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Adana Ticaret Borsası Başkanım Sn.Şahin Bilgiç’e çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: ŞEREF BELGESİNİ ERDOĞAN’

YAZARLAR

29.8° / 19.3°