SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI OYA TEKİN ADLİYEDE

4.06.2024 21:54:00

Kadın cinayetlerinin avukatlığını yapan Av. Oya Tekin, Seyhan Belediye Başkanı seçildikten sonra da Adana Adliyesine gelerek öldürülen Hatice Demir davasını takip etti.

Kadın cinayetlerinin avukatlığını yapan Av. Oya Tekin, Seyhan Belediye Başkanı seçildikten sonra da Adana Adliyesine gelerek öldürülen Hatice Demir davasını takip etti.

Adana Adliyesi’nde duruşma öncesi öldürülen Hatice Demir’in yakınları ile görüşen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evli olduğu Emrah Demir tarafından 6 aylık hamileyken boğularak öldürülen Hatice Demir davasının bugün ilk duruşmasına katılarak ailemizin yanındaydık. Sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verilen davanın sürecini takip etmeye devam edeceğiz ve sanığın hak ettiği cezayı alana kadar davanın peşini bırakmayacağız.” ifadelerine yer verdi.



1

VALİ KÖŞGER AKKAPI’DA

2

“TARIM GÖÇ VERİYOR. TARLADA ÜRETİCİ OLANLAR ŞEHİRDE TÜKETİCİ OLUYOR”

3

MUTFAKTA REKTÖR VAR

4

“KÖPEK BALIĞI YAŞAYAN DENİZ SAĞLIKLI DENİZDİR!”

5

TEKNOLOJİDEKİ DEĞİŞİM ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNİ FARKLILAŞTIRDI