Seyhan’da İmara aykırı binalar yıkılıyor!

20.09.2014 12:48:34

Seyhan’da İmara aykırı binalar yıkılıyor!

seyhan_kacak_yikim (1)Adana Merkez Seyhan İlçede belediye kaçak ve imara aykırı yapıların oluşmasına izin vermiyor. Seyhan Belediyesi Akkapı Mahallesi'de faaliyet gösteren ve kaçak olarak yapıldığı tespit edilen bir işyerini yıktı.

Kaçak yapılaşmanın önüne geçmek isteyen Seyhan Belediyesi ilçede imar kanununa aykırı yapıldığı tespit edilen binaları yıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 6 katlı olan ve imara aykırı olarak ruhsatsız yapıldığı tespit edilen binayı yıkan belediye ekipleri son olarak Akkapı Mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi üzerinde bulunan bir işyerini yıktı. seyhan_kacak_yikim (3)

10 GÜNDE 7 BİNA YIKILDI!

Son 10 günde Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nce 2 Kaçak 5'te tehlikeli yapı olmak üzere toplam 7 adet binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Seyhan Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazalı açıklamada; kaçak yapılaşma ile sonuna kadar mücadele edeceği bildirilirken bu anlamada çalışmaların devam ettiği kaydedildi.seyhan_kacak_yikim



1

GÜNÜN FOTOĞRAFI/ TAŞKÖPRÜ

2

TGC: KRT EMEKÇİLERİYLE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ

3

ÇİFTÇİ BİR KİLO BUĞDAY İLE BİR BARDAK ÇAY İÇEMİYOR

4

“TOPRAK VE SULAR MİKROPLASTİKLERLE KİRLENİYOR”

5

ADANA’DA KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR