Sokak Hayvanlarına Destek

3.04.2016 16:04:23

Sokak Hayvanlarına Destek

Çukurova Üniversitesi Turizm Yüksek Okul öğrencileri ve Karataşlı hayvan severlerin katılımı ile başlatılan Sokak hayvanları bakım ve besleme etkinliği Karataş belediyesinin destekleri ile gerçekleştirildi.

karatas_sokak_hayvanlari (2)Çukurova Üniversitesi Öğrencileri ve Karataşlı gönüllü hayvan severler, sokak hayvanlarına  yemleme çalışmalarını yaptıktan sonra Veteriner eşliğinde hayvanların tedavi ve bakımını gerçekleştirdiler.karatas_sokak_hayvanlari

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ‘ın da katılım gösterdiği etkinlik, yapımı tamamlanma aşamasına gelen hayvan bakım evinde başlardı. Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan  Ünal Gönüllü arkadaşlarımızın öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik ve duyarlılık için teşekkür etti, Karataş’ta ciddi sıkıntı oluşturmaya başlayan sokak hayvanları sorununun yapılan hayvan bakım evi ile çözüme kavuşacağını belirtti. Ünal, Çukurova Üniversitesi Turizm Yüksek Okulu Öğrencilerinin öncülüğünde düzenlenen bu etkinlik ile halkımızın sokak hayvanları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.karatas_sokak_hayvanlari (1)



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR