Tarih: 22.10.2012 11:11

Soner Çetin Karaisalı’da

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, Karaisalı’da hem partililer, hem de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Çetin, Karaisalı’da ilçe örgütü yöneticileriyle esnafı ziyaret etti, kahvehanelerde halkla kucaklaştı. CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak Çetin’in ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘’Soner Çetin’in adaylığının açıklanması halinde hem Büyükşehir hem de tüm ilçeleri kazanacağımıza inanıyoruz. Genel merkezimiz adaylığını açıklarsa yer yerinden oynayacak. CHP’ye oy vermeyen büyük bir kesimde onun adaylığını bekliyor’’dedi.
Çetin, önce Karaisalı ilçe örgütünü ziyaret etti. İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Çetin, daha sonra da esnaf ziyaretinde bulundu. Çetin, ilçe yöneticileriyle birlikte kahvehanelere ve parklara giden, esnafı ziyaret eden, ilçe merkezinde gidilmedik bir tek işyeri bırakmayan, yaşlılarla kucaklaştı.
13 yıl DSP İlçe Başkanlığı yapan Osman Karakafa da şu an Salbaş’ta yaşadığını, aslen Kuzgun köyünden olduğunu iade ederek, ‘’Soner Çetin’in aday olması halinde seçimleri kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’’ diye konuştu.
Soner Çetin, ‘Tufanbeyli’den, Saimbeyli’den, Feke’den, Pozantı’dan, Ceyhan’dan Karaisalı’dan damla damla yağıp Adana’ya sel olup akacağız’’ dedi.
Çetin, bayramdan sonra da Kozan, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, İmamoğlu ve Aladağ ilçe örgütlerini ziyaret edeceklerini ve örgütlerle birlikte halkla kucaklaşacaklarını söyledi. Hedeflerinin sadece Büyükşehir değil, tüm merkez ilçeleri kazanmak olduğunu söyleyen Çetin, “Adana’nın her yerinde CHP bayrağı dalgalanacak” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —