Tarih: 16.02.2014 20:09

Mühendisler Baştacımız

Facebook Twitter Linked-in

Eğit-Der Şube Başkanı Uğur Köse, İMO Başkanı Abdullah Bakır ve Eğitim İş Sendikası Şube Başkanı İsa Kayadan… Üç örgüt temsilcisi de CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin’i ziyaret ederek “Sorunsuz ve çağdaş bir Çukurova için arkanızdayız” mesajı verdi.

soner_imoTMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Nazım Biçer ve Şube Başkanı Abdullah Bakır’in yer aldığı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) heyeti CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin’i T.Özal Bulvarı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret etti. İMO Şube Başkanı Abdullah Bakır, mühendislik hizmeti almış Çukurova için göreve hazır olduklarını vurgularken CHP Çukurova adayı Çetin, “Mühendisler bizim baş tacımız. Zaten proje ekibimizde mühendis ve mimarlar da var. Birlikte, el ele çalışırız” mesajı verdi.

Ekibiyle birlikte Eğit-Der Şube Başkanı Uğur Köse, ardından Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı İsa Kayadan’ı ve yönetimini seçim ofisinde ağırlayan CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, “Gençlerin bilinçli, çocukların eğitimli olacağı bir Çukurova hayaline katkı yapmak isteriz” diyen konuklarına şu karşılığı verdi: Çukurova’da eğitimcilere çok büyük görevler düşecek. Özellikle emekli eğitimcilerden kapsamlı biçimde yararlanmak istiyoruz. Eli öpülesi öğretmenlerimizin tecrübeleriyle bize yol göstermesini istiyoruz” dedi.

soner_egitimis

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —