SONER ÇETİN DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILMADI
YEREL YÖNETİM 3.04.2024 23:16:00 0

SONER ÇETİN DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILMADI

CHP'nin Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay mazbatasını aldı ve görevine başladı. 2 dönem CHP'den başkanlık yapan, İYİ PArtiye geçen Soner Çetin devir teslim törenine katılmadı

 

Adana’nın Çukurova İlçesinde 2 dönem CHP’den Belediye Başkanı seçilen, 31 Mart seçimlerinde CHP’den aday gösterilmeyince istifa eden Soner Çetin, CHP’den Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay’ın göreve başlaması nedeniyle düzenlenen devir-teslim törenine katılmadı.

Soner Çetin devir teslim törenine katılmayınca Çukurova’nın yeni belediye Başkanı Emrah Kozay, belediye bahçesinde tören düzenledi. Törene CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, ilçe başkanları, 31 Mart’ta yeniden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Ceyhan, Yumurtalık, Karataş, Tufanbeyli, Aladağ ve İmamoğlu Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir yurttaş topluluğu katıldı.

CHP’nin Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, CHP’nin Adana ve Türkiye’deki başarısını dile getirdi, bir yıl içerisinde yapılacak erken seçimler CHP’nin daha büyük başarılar kazanacağını ifade etti.

Soner Çetin 1 nisan atrihinde sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımında, “Seçim süresince emek harcayan yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Seçimlerin Çukurova’mıza, Adanamıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni eder, yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza üstün başarılar dilerim. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” ifadelerine yer vermişti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°