Tarih: 27.05.2013 12:45

Sosyal Demokrasi Fuarı’na katılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Belediyesi, İstanbul CNR'da düzenlenecek olan ‘Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı’na katılıyor. Ülke genelinde birçok CHP’li belediyenin katılacağı fuarda, Çukurova Belediyesi de 5 proje ile yaptığı hizmetleri tanıtacak.

_MG_6695Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı 29 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında İstanbul CNR'da düzenlenecek.  Çukurova Belediyesi’nin de 5 projesi CHP’li 66 belediyenin toplam 500 projesi arasından seçilerek fuarda sergileyecek. Yapılan hizmet projelerin fuarda örnek projeler arasına girdiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ‘Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı için CHP’li 66 belediyenin 500 projesinin değerlendirme sonuçları şubat ayında açıklanmıştı. Çukurova Belediyesi’nin sunduğu Akıllı Vezne Sistemi, Çukurova Belediyesi Hizmet ve Kültür Binası, Sosyal Market ve Sosyal Yardım Merkezi, Akıllı Kent Bilgi Sistemi ve Mesleki Eğitim Kursları yapılan elemede örnek projeler olarak gösterildi. Projelerimizin CHP’li belediyeler arasında örnek gösterilmesi bizler için onur verici” dedi.

Başkan Arıkan, diğer projelerinin de tanıtımının yapılacağı fuarın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağını söyledi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —