Tarih: 08.06.2013 11:52

Sözlü Köy gezilerinde

Facebook Twitter Linked-in

Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Sözlü’ye Salbaşlılardan büyük destek geldi.

sozlu_salbasSözlü, Salbaşlılara hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğin belirterek, “İçinde bulunduğumuz durumdan vazife çıkartamaya çalışanlar var. Eğer Türk Baharı yapılacaksa demokratik rejimde bunun yeri seçimdir, çözüm sandıktadır.” dedi.

Başkan Sözlü, esnafın ve çiftçinin durumunun gözler önünde olduğunu da belirterek, “Ekonomi iyi diyorlar oysa bu yıl çiftçimiz buğdaydan umduğunu bulamadı. Esnafımızın durumu ortada. Seçimlere yaklaşık dokuz ay var. Bu seçimlerde iktidara sandıkta vereceğiniz mesaj net olmalıdır. MHP’nin alacak olduğu en az yüzde 25’lik oy, genel seçimlerin de önünü açacaktır. Biz bu yüzden diyoruz ki bu seçimler çok önemli” dedi.

Adana’nın makûs talini yenmesi ve yeniden eski günlerine dönmesi için büyük caba sarf edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Sözlü, “Çukurova’nın sembol şehir olan Adana’da sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bir sıçramaya ihtiyaç vardır. Bu sıçramayı yapabilmemiz için sizlerden güç istiyoruz. Bu güç, bizlere verecek olduğunuz destektedir. Türk kültüründe, sanatında, yazar, çizer ve sinema sanatçılarını bağrında yetiştirmiş; bereketli toprakların merkezi olan Adana hala Çukurova’nın cazibe merkezidir. Bu çekim merkezi, neden büyümeye ve gelişmeye açık olmasın. Adana’daki belirsizlik sürdükçe Adana’mız kan kaybetmeye devam edecektir. Suni gündemlerle gün geçiştirilirken asıl gündem unutturuluyor. Oysa Adana’nın ekonomisi iyi gitmiyor, Adana’nın sosyal hayatı iyi gitmiyor. Daha önceleri Türkiye’nin dördüncü büyük kenti olan Adana, hep kan kaybediyor, yanı başındaki illere geçirttiriliyor. Biz Adana’mızı seviyoruz. Adana’nın bu durumuna üzüldüğümüz için aday olduk. Hiçbir zaman gizli gündemimiz olmadı, hiçbir zaman sinsi planlar içinde olmadık. Koltuk hevesli değiliz, olmayacağız da” şeklinde konuştu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —