SÖZLÜ SEÇİM PROJELERİNİ ANLATTI!
Manşet Haber 27.11.2018 19:07:39 0

SÖZLÜ SEÇİM PROJELERİNİ ANLATTI!

SÖZLÜ SEÇİM PROJELERİNİ ANLATTI!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’da hayata geçirdikleri ve ikinci dönem için planladıkları projeleri anlattı
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kanal A’da Geniş Açı programının canlı yayın konuğu oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı’nın hemen ardından katıldığı canlı yayında Adana’da uygulamaya koydukları projeler ve ikinci dönem için planlarını anlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Seyhan’ın güneyini ve Yüreğir’i yenileyeceklerini belirtti.
Yıllardır yapılamayanları dört buçuk yıllık hizmet süresine sığdırdığını, gelmiş geçmiş hiç bir belediye başkanının kendisi kadar sanayi üretim alt yapısını oluşturmadığını iddia eden Sözlü, “20 yıllık belediye başkanlığı hayatımda ne Ceyhan’da ne Adana’da kasamda hiç para olmadı. Çünkü hep hizmet hep üretim” diyerek Adana’da üretimi ibadet saydığını belirtti.
“YENİ İMAR ALANLARI AÇMADIM”
Göreve geldiği günden bu yana Adana’da yeni imar alanları açmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikey mimariden kastının aslında yoğunluk olduğunu ifade ederek “Seçim kazanmak için değil Adananın refah düzeyini yakalamış, şehircilik açısından gelişmiş modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda dev hamlelere imza attığını, Girne Köprüsü’nün genişletilmesi, Sular mevkiini Yavuzlar’a bağlayacak köprünün yapılması, Koza Köprüsü’nün yapılması gibi projelerle Adana’nın Suriye’si niteliğindeki Yüreğir’i kıymetlendireceklerini belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°