SÖZLÜ'YE 5 YIL HAPİS

21.02.2017 18:13:18

SÖZLÜ'YE 5 YIL HAPİS

Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde 'İhaleye fesat karıştırıp rüşvet aldığı' iddiasıyla Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.huseyin_sozlu_buyuksehir (1)
Nöbetçi mahkemenin yurt dışı yasağı koyduğu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü için savcılık 19 yıla kadar hapis istedi. Aralarında belediye çalışanı, firma yetkililerinin de olduğu 14 sanık hakkında aynı suçlardan 7-19 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle dava açıldı.
Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün davanın karar duruşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katıldı ve suçsuz olduğunu savundu. Mahkeme, Hüseyin Sözlü'ye ihale usulsüzlüğünden 5 yıl hapis cezasına çaptırdı, rüşvet suçundan ise beraatına karar verdi. Aynı davada yargılanan diğer sanıklar da 5'er yıl hapis cezasına mahkûm oldu. Adana 6.Ağır Ceza Mahkemesi kararının Yargıtay tarafından onanması durumunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü cezasını çekecek.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR