Sözü yola uçak indirdi

23.08.2015 21:23:42

Sözü yola uçak indirdi

kizildag_yoluna_ucak (1)Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, iki aracın yana yana geçemediği Karaisalı-Kızıldağ yolunu; geniş, güvenli ve konforlu hale getirdi. 14 Ağustos’ta verdiği, yola uçak indirme sözünü yerine getiren Başkan Hüseyin Sözlü, her aşamasını bizzat denetlediği yolu Kızıldağ Karakucak Güreşleri’ne yetiştirdi.

Seçimden önce ve sonra verdiği sözleri teker teker yerine getirerek, “Bir şey değişecek, her şey değişecek” sloganını, defalarca hayata geçiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı-Kızıldağ yoluna uçak indirerek tarih yazdı. 2 aracın yan yana geçmekte zorlandığı yolun genişletilmesi, asfaltlanması ve güvenli hale getirilmesi için talimat veren Başkan Hüseyin Sözlü, söz verdiği gibi çalışmaları Kızıldağ Karakucak Güreşleri öncesi tamamladı. 14 Ağustos’ta, Kızıldağ Karakucak Güreşleri’yle ilgili tanıtım toplantısında, daha önce iki aracın yan yana hareket edemediği yola uçak indireceğini söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü bu sözünü yerine getirdi ve yola uçak indirdi.
Başkan Hüseyin Sözlü, şehit cenazesine katıldığı için yola uçak indirilmesi etkinliğine katılamadı fakat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediyesi Başkan Vekili Tahsin Şahin, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları ve bazı meclis üyeleriyle, Kızıldağlılar tarihi ana tanıklık yaptı.
kizildag_yoluna_ucak (2)UÇAĞIN ÖZELLİKLERİ
8 metre 40 cm kanat genişliğine sahip, hafif spor havacılık sınıfındaki (Light Sport Aviation) eğitim uçağı tek motorlu, pervaneli ve saatte 200 kilometre hız yapabiliyor. Uçak Kelaynak Havacılık Derneği’ne ait. Pilot Süleyman Doğan…kizildag_yoluna_ucak (3)



1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!