Tarih: 10.05.2013 11:00

Sporcu Sağlık Merkezi Hizmetinizde

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  ve İl Halk Sağlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Sporcu Sağlık Merkezi’’ Sorumlu Doktoru Cabbar Eskişenkaya , sporcuların sağlıklarının emin ellerde olduğunu belirterek, “3 yılda 29 bin 88 sporcuya hizmet verdik’’ dedi.

sporcu_saglikDr. Eskişenkaya, 2 doktor, 2 hemşire, 2 ebe, 2 hizmetli memur, sağlık memuru, tıbbi sekreter ile sporcuların sağlığından yakından ilgilendiklerini, sporculara, hakemlere ve antrenörlere boy ve kilo, EKG,  Genel ve Fizik’i muayenesi hizmeti verildiğini söyledi.

İl genelinde gerçekleştirilen spor etkinliğinde de görev yaptıklarını ifade eden Dr. Eskişenkaya, şöyle devam etti:

“Başta lisans çıkartacak sporcular olmak üzere, saha ve salonlarda, müsabakalara tarafımızdan gönderilen sağlık memurları, sakatlanan, hastalanan sporcu, hakem, antrenör ve diğer spor ailesine hizmet veriyoruz. Müsabaka öncesinde stat ve salonlarda görevli sağlık personellerine aktarılmak üzere tesis  sorumlularına eksiksiz şekilde sağlık malzemesi veriyoruz. Herhangi ihtiyaç hissedilen ilaç ve diğer eksik malzeme olduğu tespitinde ise kurumumuza yapılan başvuruda en kısa sürede ve eksik ilaçları tamamlıyoruz. Sporcu  sağlığı her zaman ön planda.’’

İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Dr. Eskişenkaya, 2010 yılında 12 bin 76, 2011 yılında 9 bin 446, 2012 yılında 7 bin 566, sene başından bu yana 3 bin 50 kişiye hizmet verildiği kaydetti.

Ekip çalışması içinde 10 kişiyle en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarının  altını çizen Dr. Eskişenkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü  arasında koordineli görev yaptıklarını da sözlerine ekledi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —