Su deposunun panoları çalındı

16.08.2012 04:35:32

Su deposunun panoları çalındı

Yumurtalık İlçe Belediyesi, yaşanan su sıkıntısının giderilmesi amacıyla geçen hafta büyük emekler harcayarak yaptırdığı  sondaj pompalarının elektrik panoları kimliği belirsiz kişilerce çalındı.

Sadece belediyenin imkânlarını kullanarak yapılan ana depo yakınında bulunan artezyen suyu şehir hattına bağlanmıştı. Ancak İlçenin bir süredir yaşadığı su probleminin çözümünde önemli bir adım olan bu çalışma ne yazık ki bu hafta sabotaja kurban gitti. Yumurtalık İlçesi Akdeniz Mahallesinde su pompalarının bağlı olduğu elektrik panolarındaki kablolar kimliği belirsiz kişilerce kesilerek çalındı. Olayla ilgili olarak Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen yaptığı açıklamada “Bu adi bir hırsızlık vakası değildir. Bazı kişiler yaptığımız çalışmaları sabote etmeye çalışıyorlar. Ancak bunu yaparken de değerli halkımızı zor durumda bırakarak mağdur ediyorlar. Biz geçtiğimiz hafta saniyede 14 litre su pompalayan bir sistemi burada hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Ancak böyle bir olayla karşılaşmamız hem halkımızın mağdur olmasına sebep olmuş hem de gece gündüz demeden burada harcadığımız emekten dolayı bizi üzmüştür. En kısa sıra sürede emniyet güçlerimizin olayın faillerini bulacağına inanıyoruz. Hemşerilerimizi mağdur etmemek için en kısa sürede gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Erişmen ayrıca bu çalışmaların yanında Çatalan suyunun ilçeye getirilmesi konusundan da vazgeçilmeyeceğini sözlerine ekledi.



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI