Su paralarını Çelikcan’dan Tahsil edeceğim
Manşet Haber 11.03.2014 18:19:07 0

Su paralarını Çelikcan’dan Tahsil edeceğim

Su paralarını Çelikcan’dan Tahsil edeceğim

orhan_bayram_su_parasiiCHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, birçok belediyenin Bölge İdare Mahkemesi kararlarıyla iptal edilen atık su bedelini Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın tahsil ettiğini belirterek; “Belediye Başkanı olduğumda Çelikcan’ın sizden haksız yere aldığı bu atık su bedellerini geri tahsil ettireceğim” dedi.

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, Mahmut Çelikcan’ın atık su bedellerine itiraz eden Türkiye’deki ender belediye başkanlarından olduğuna dikkat çekti. Orhan Bayram, şöyle konuştu:

“Çelikcan’ı anlamak mümkün değil. Bir belediye başkanı düşünün ki, halkın çıkarlarını korumak yerine mahkemenin iptal ettiği atık su bedellerini bir başka mahkemeye itiraz ederek sizlerden geri tahsil ettiriyor. Adana’da Bölge İdare Mahkemesi, CHP Milletvekili Ali Demirçalı’nın başvurusu üzerine atık su bedellerini vatandaştan alınmasını iptal etti. Ancak Çelikcan, bunu sizden almaya devam etti. Yüreğirli geçim sıkıntısı içindeyken, harcayacağı bir liranın hesabını yapar durumdayken, Çelikcan bu davranışıyla Yüreğir’i ve Yüreğirliyi ne kadar sevdiğini göstermiş oldu. Ben belediye başkanı olduğumda, Çelikcan’ın bu tahsil ettirdiğini paraları geri aldıracağım. Gelin 30 Mart’ta sizin içinizden biri olan şu kardeşinizi seçin, 5 yıl görmediğiniz Çelikcan’ı da geldiği yere geri gönderin”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°