TANBUROĞLU: PARTİMİZİN KAPILARI HALKA AÇIK OLACAK
Manşet Haber 11.10.2023 16:53:48 0

TANBUROĞLU: PARTİMİZİN KAPILARI HALKA AÇIK OLACAK

TANBUROĞLU: PARTİMİZİN KAPILARI HALKA AÇIK OLACAK






38. Olağan İl Kongresinde tek aday olarak CHP Adana İl Başkanı seçilen Dr. Anıl Tanburoğlu, seçim kurulundan mazbatasını, eski il başkanı Mehmet Çelebi’den de il başkanlığı görevini devraldı.





CHP il binasında ilçe başkanları, eski ve yeni il yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra partililerin de katıldığı törende konuşan CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, “Partimizin kapıları halka açık olacak” diyerek şöyle konuştu:









“ Çelebi döneminde 2019 Yerel seçimlerinde önemli başarılar kazanıldı, partimize yakışır, çok verimli çalışma koşullarının olduğu bir parti binasını partimize kazandırıldı. Mehmet Çelebi başkanımızın şahsında bugüne kadar görev alan eski il başkanlarına ve yönetimlerine teşekkürü bir borç bilirim. Çıktığımız bu kutlu yolda biliyorum ki yükümüz ağır. Sorumluluk bilinciyle çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Adana özelinde daha yukarılara taşımak, yeni oydaşlar kazandırmak, toplumsal muhalefeti örgütlemek ve önümüzdeki mahalli seçimlerde Adana’da büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere en az 9 belediyeyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Benim siyaset anlayışımda “ben” yoktur, “biz” vardır. Parti binalarımız partililerimize ve halka sonu kadar açık olacak. Bütün yol arkadaşlarımızı mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum. Bizler birlikte çalışırsak aşamayacağımız engel, kazanamayacağımız seçim yoktur. Umudu yitirmek veya azaltmak yerine umudu yeşertmek ve büyütmek için bu onurlu yola çıktık. “







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°