Tekin: Adana’nın Yeni Bir Başlangıca İhtiyacı Var
GÜNDEM 31.12.2013 15:02:30 0

Tekin: Adana’nın Yeni Bir Başlangıca İhtiyacı Var

Tekin: Adana’nın Yeni Bir Başlangıca İhtiyacı Var

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Adana eski Milletvekili Prof.Dr. Ali Tekin, yeni yılda yepyeni bir Adana için yepyeni kadrolara, Adana’nın yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu söyledi.

Tekin yeni yıl mesajında şöyle dedi:

alitekinchp_buyuksehir“Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen geleceğe umutla bakabilen bir Adana, bir Türkiye var. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP iktidar olacaktır. Adana’da ‘yeni bir başlangıç’ ihtiyacı olduğu ortadadır. Bu başlangıç ancak yeni kadrolarla olacaktır. Yepyeni bir Adana için yola çıktık ve bunu 30 Mart seçimlerinde CHP kadrolarıyla birlikte başaracağız.

Herkesi kucaklayan yepyeni bir anlayış

'Yeni yılın; ırka, dine, dile, mezhebe dayalı hesaplaşmalardan uzak, toplumun aldatılmadığı, laik cumhuriyet değerleriyle ve kurumlarıyla kavga edenlerin alaşağı edildiği bir yıl olması en büyük dileğimdir. Özgür ve modern topluma ulaşma hedefimizi gerçekleştirebilmek adına, öğrencilerine ve eğitim kurumlarına, işçilerine ve sendikalarına, emeklilerine, çiftçisine, kadınına, gencine değer veren bir devlet düzeni bizlerin geleceğe dair umutlarımızın temelidir. Çocuklarımızın yatağa aç girmediği; yolsuzluğun, yoksulluğun, rüşvetin sona erdiği; gerçek ve ileri demokrasinin ülkemizde yaşandığı; geleceğe umutla bakabilen bir Adana ve bir Türkiye hedefimizdir. Bunları sağlamak ve Adana’mıza sahip çıkmak için 2014 yılında da kardeşçe, omuz omuza başlattığımız yerel iktidar yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılda barışın, sevgi ve hoşgörünün, kardeşliğin, evrensel insan haklarının, basın özgürlüğünün, yargı bağımsızlığının, hukukun üstünlüğünün, hak ve adaletin geçerli olduğu bir Türkiye ve dünya dileğiyle yeni yılınızı kutlar, 2014 yılının mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dilerim...”.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°