TMMOB Öğrenci Evinde Kayıt Başladı
Manşet Haber 5.10.2013 01:44:00 0

TMMOB Öğrenci Evinde Kayıt Başladı

TMMOB Öğrenci Evinde Kayıt Başladı

Ankara Yenimahalle Belediyesi ve Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) işbirliği ile yaptırılan öğrenci evi tamamlandı. Öğrenci evine kayıt için başvuruların başladığı açıklandı.

TMMOB’un Kurucu Başkanı Teoman Öztürk’ün ölüm yıl dönümünde 11 Temmuz 2012’de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı bir törenle temeli atılan Öğrenci Evi sosyal tesis, barınma sorunu olan üniversite öğrencilerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Yaklaşık 14 bin metre kare alan üzerine kurulan ve 350 öğrencinin konaklama imkanı bulacağı sosyal tesiste, yatak odaları okuma salonları, konferans salonu ve spor salonu bulunuyor.

ogrencievi_tmmobÖĞRENCİ EVİNE KAYITLAR BAŞLADI.

TMMOB’den verilen bilgiye gore, Ankara Macunköy semtinde yaptırılan ve 350 kişinin kalacağı Öğrenci Evi  Kasım ayında hizmete açılacak TMMOB Öğrenci Evi için başvurular alınmaya başlandı. TMMOB Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisleri‘nde kalmak isteyen mühendislik, mimarlık ve şehir plancıları öğrencileri ile TMMOB üyelerinin üniversitede eğitim gören çocukları www.tmmob.org.trinternet adresinden 'ÖĞRENCİ EVİ KAYIT BAŞVURUSU'  bölümünde yer alan formu doldurarak başvurularını yapmış olacak. Başvurular ilgili komisyon tarafından değerlendirilerek uygun bulunanlara Kasım ayında başlayacak kayıt döneminde bilgi verilecek.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°