TOKİ SİNANPAŞA’DA İHALE TARİHİNİ AÇIKLADI

14.05.2022 11:48:42

TOKİ SİNANPAŞA’DA İHALE TARİHİNİ AÇIKLADI






Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Sinanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi için TOKİ ihale tarihini 1 Haziran olarak belirlediğini açıkladı.





Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yüreğir Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 523 adet yeni konut ve 52 adet dükkanın yapılacağı TOKİ Sinanpaşa projesinin ihalesi 1 Haziran 2022 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Projede konut ve dükkânların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.









‘ÇOK KISA SÜREDE TAMAMLANACAK’





Devam eden yıkım çalışmaları ile birlikte ihale tarihi müjdesinin herkese mutluluk verdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ederek sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm projemizde ihale tarihi 1 Haziran 2022 olarak açıklandı. İhale sözleşmesinin hemen ardından yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 1 buçuk yıl gibi kısa bir zamanda süreç tamamlanacak. Kentsel yenileme tamamlandığında mahallemiz Yüreğir’in en değerli yeri ve vitrini olacak. Adana’mıza, Yüreğir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.




1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA