TORBACILARA ŞAFAK VAKTİ POYRAZ OPERASYONU

19.10.2017 00:37:48

TORBACILARA ŞAFAK VAKTİ POYRAZ OPERASYONU

Adana’da Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele, Narkotim Ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan ve “Torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.
Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın yönetiminde Onur, Ova, Demetevler, Balcalı toki civarı, Ulubatlı Hasan ve Çamlıbel mahallelerinde şafak vakti “POYRAZ” ismi ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara, ikametlerine ve araçlarına yönelik 5 ayrı operasyon yapıldı. Uyuşturucu Madde ticareti yaptığı tespit edilen; Şerif K., Bekir Y., Mehmet K., Serhat Ö., Abdülsamet A., Mehmet A., Volkan K., Soner Ö., Cabbar B., Mesut K., ve Ömer U isimli toplam (11) suç şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı.esrar_narkotik_emniyet_polis_adana (2)
Suç şüphelisi şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda araç içerisinde 15 Kilo 950 gram Kubar Esrar, 6 gram Eroin, 28 adet uyuşturucu hap,1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız Av Tüfeği, 2 adet Hassas terazi ele geçirildi.esrar_narkotik_emniyet_polis_adana (5)
Emniyet Müdürü Selami Yıldız uyuşturucuyla mücadelede kararlı olduklarını dile getirdi. Yıldız, öncelikle şehrin güvenliğinin ve huzurunun birinci önceliği olduğunu, ayrıca vatandaşların desteğinin çok önemli olduğunu, amaçlarının kentin huzur ve güvenliği olduğunu, Adana’da çocuklarımızı, gençlerimizi, geleceğimizi çalan, teröre finansman sağlayan uyuşturucu çeteleri ile mücadelenin devam edeceğini, uyuşturucunun kökünü kazıyacaklarını ifade etti. esrar_narkotik_emniyet_polis_adana (4)



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI