TRAKTÖR HIRSIZI YAKALANDI
Manşet Haber 21.12.2022 23:17:34 0

TRAKTÖR HIRSIZI YAKALANDI

TRAKTÖR HIRSIZI YAKALANDI






Adana’nın Ceyhan İlçesi Yeşildam Mahallesi’nde bir evden çaldıkları traktör ile tarım aletlerini çalarak bir başka şahsa satan şahsın yakalandığı, çalıntı traktörün Mercimek Mahallesi’nde araziye terkedilmiş ve plakası sökülmüş vaziyette bulunduğu açıklandı.





Adana Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:





“Ceyhan İlçesi Yeşildam Mahallesinde ikamet eden bir şahsın İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek kendisine ait olan traktörün ve tarım aletinin (pulluk) çalındığını ihbar etmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Ekipleri ve Jandarma Dedektiflerince (JASAT) geniş çaplı araştırma yapılmıştır.









Yapılan araştırmada; tarım aleti Adana il merkezinde ikamet eden iki şahsın ikametinde bulunmuş, şahıslarla yapılan mülakatta tarım aletini başka iki şahıstan ücreti karşılığında aldıklarını beyan etmişlerdir. Tarım aletini satan şahıslar yakalanmış ve haklarında adli işlem başlatılmış, ayrıca çalınan traktör Ceyhan-Mercimek Mahallesi karayolu üzerinde arazide terk edilmiş, plakası sökülmüş vaziyette bulunarak sahibine teslim edilmiştir.





Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması her türlü hırsızlık olayı ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.





Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°