Tarih: 28.07.2013 18:21

Turbeyler’den kombine kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

Adanaspor’un taraftar grubu Turbeyler,  yeni sezon için yeni kampanyalar başlatıyor. Turbeyler, yeni sezon öncesinde ilk olarak Üniversite örgütlenmelerine ağırlık verdi ve kombine kampanyası başlattı.

tubey_kombineYeni sezon öncesinde Adanaspor'a güç vermeyi planlayan Turbeyler, 75 TL karşılığında Güney Kale Arkası kombinesi alarak, takımlarına destek olabilecekler. Turbeyler başlatmış olduğu kampanya ile desteğin sadece Güney Kale Arkası kombineleriyle sınırlı kalmamasını, bütün Adanaspor Taraftarının kombine alarak takımlarına destek olması çağrısında bulundu.
Zorlu geçecek 2013-2014 sezonunda, hiçbir siyasi partiye, belediyeye, mülki amire bağımlı olmadan,
ligde mücadele edecek olan Adanasporun, biz taraftarları dışında hiçbir destekçisinin olmadığı vurgulandı

Turbeyler, yeni sezon öncesinde Adanaspor’a güç verebilmek adına 'Bir Kombine De Sen Al' projesini başlattıklarını belirterek, “Almış olduğumuz her bir kombine, yeni sezon öncesinde takımımıza maddi güç vereceği gibi, onların arkasında olduğumuzu da hissettirecektir.  Haydi Adanasporlu, onurlu mücadelene katkı ver, bir kombine de sen al !” dediler.

Turbeyler Grubunun açıklamasına göre bilet fiyatları şöyle:

Protokol : 2000 TL,  Kapalı A Üst: 500 TL, Kapalı D Alt : 300 TL, Maraton : 150 TL
G.kale Arkası: 75 TL

Garanti Bankası Bonus,TEB Bonus,Denizbank Bonus,Şekerbank
Bonus,Ing Bonus,Amex,Shop&Miles,Bonus Flexi ile Card Finans kartlarına 3 taksit imkanı bulunuyor.
Bilet satışları 5 Ocak Stadyumunda 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.  Ayrıca, 17:00-20.30 saatlerinde ise Gazipaşa Bulvarı sonunda İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Arka sokağında (ÇINÇIN Sokağı) MODEX Ayakkabı mağazasında bilet satışı gerçekleştirilecek.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —