Türk-İş’ten Genel Grev Uyarısı

5.05.2016 00:32:12

Türk-İş’ten Genel Grev Uyarısı

Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, hükümetin kıdem tazminatlarına yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini, işçinin aleyhine olacak bir düzenlemeye izin vermeyeceklerini söyledi.

Adana(Ulus)--Ramazan Ağar, mevcut iktidarın zaman, zaman kıdem tazminatı konusunu gündeme getirdiğini belirterek “İşçinin haklarından bir adım geri atmayız. Mevcut hali ile kıdem tazminatını 30 gün üzerinden alıyoruz. 30 gün içerisinde bir saat dahi eksik olsa bunu kabul etmeyiz. Mevcut haklarımızı geri götürecek en ufak bir değişikliği dahi kabul etmiyoruz. Bir saatlik bir değişikliğin dahi içerisinde olmayız. Kıdem tazminatında yer alan işçi aleyhine eksiklikleri için bir değişiklik yapılabilir tabi ancak haklarımıza dokunacak en ufak bir değişikliğin karşısındayız. Kıdem tazminatı bizim kırmızı çizgimizdir” diye konuştu.ramazan_agar
GENEL GREV HATIRLATMASI
Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar  kıdem tazminatında yapılacak herhangi bir değişikliği genel grev nedeni saydıklarını hatırlattı. Ağar, “Kıdem tazminatının fona devredilmesi net olarak tekrar gündeme gelirse bunu bize de soracaklardır. Çalışanların menfaatine bir şey varsa görüşülür, yoksa gündeme bile getirmeyiz” ifadelerini kullandı.

 



1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE