Türkmen’in Seçim Bürosunu Kılıçdaroğlu Açtı

13.04.2015 09:31:17

Türkmen’in Seçim Bürosunu Kılıçdaroğlu Açtı

elif_dogan_secim_selvi_kilicdaroglu (1)Cumhuriyet Halk Partisi  Adana Nilletvekili 1. Sıra adayı Av. Elif Doğan Türkmen’in seçim bürosunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu tarafından açıldı. Miting alanına dönüşen seçim bürosunun açılışında Elif Doğan Türkmen ve açılışa katılanlar özgürlüğü simgesi güvercinleri uçurdu.elif_dogan_secim_selvi_kilicdaroglu (2)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, seçim bürosunun açılışında yaptı konuşmasında, “Sevgili kadınlar, gençler, erkekler, Adanalılar… Gerçekten de beraberce, aynı duyguları paylaşıp güzelliklere el birliğiyle inanıp güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. Hepinizin yüzünüzü gülerken gördüm inşallah daha da gülecek. Güzel günler göreceğiz buna inanıyorum” şeklinde konuştu.elif_dogan_secim_selvi_kilicdaroglu (3)

CHP’NİN AYAK SESLERİ

CHP Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Elif Doğan Türkmen de “Bu görüntü bu ses CHP’nin ayak sesleri. Milletçe alkışlayalım” dedi. 30 yıldan bu yana CHP’li olduğunu vurgulayan Av. Türkmen, “Hep birlikte partimizi Adana’da birinci parti yaparak iktidarın kapısını açacağız. Çıktığım bu yolda hepinizin alınteri ve  tek tek emeği var. Onun için, ‘Benim her partilim, her Adanalım ve şu kürsüde bulunan tüm arkadaşlarımızın başımızın tacısınız” dedi ve şöyle konuştu:elif_dogan_secim_selvi_kilicdaroglu (4)

“Ben, eşim ve oğlum 24 saati 48 saat de yapsak sizin emrindeyiz. Tüm seçim kampanyam boyunca bir şey söyledim, artık Elif Doğan Türkmen yok. ‘Sizin Elif’  var. Ben sizin Elif’inizim. Hani dedik ya, ‘Adana tarih yazdı’ diye. Biz aslında Adana’da değil, Türkiye’de tarih yazdık. Anadolu’nun göbeğinde, Çukurova ovasında siz hepiniz, ‘Biz artık kadınlarımızı baştacı edeceğiz’ dediniz ve ettiniz. Bunun için sizlere bir kez  daha teşekkür ediyorum. Şunu da bilmenizi istiyorum, bu bir takım oyunu ve işte il başkanım, ilçe başkanların, belediye başkanlarım, aday arkadaşlarım ve siz buradasınız. 8 hazirana kadar durmak yok. İktidar olduktan sonra da hepimiz başımız açık, dimdik bu yollarda yürüyeceğiz ama en önemlisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız.  Bunu projelerimizle, her vatandaşımıza dokunarak yapacağız. Ondan sonra da hesap sorulması gerekiyorsa mahkemelerde, yargıda hesap soracağız ve onları milletçe alkışlayarak göndereceğiz.”selvi_kilicdaroglu_turkmen_guvercin

Elif Doğan Türkmen’in seçim bürosunun açılışına CHP Adana İl Başkanı, ilçe başkanları,  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, milletvekili adaylar Zülfikar Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Mustafa Kemal Özkan, Rukiye Cinkılıç, Yüksel Arslan, Müzeyyen Şevkin, Kemal Derin ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından güvercinler uçuruldu, alkışlarla ülkeyi yaşanmaz hale getiren zihniyet protesto edildi, halaylarla CHP’nin iktidar yürüyüşü kutlandı.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM