Tarih: 11.10.2012 10:50

TÜYAP 6. Mobilya Dekorasyon Fuarı Adana'da Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Adana başta olmak üzere Afyon, Bursa, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Mersin ve Osmaniye'den 120 firmanın katıldığı 6. Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı.
TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine, Vali Hüseyin Avni Coş ve Eşi Aylin Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.
TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Anadolu Grubu Genel Müdürü İlhan Ersözlü fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bu yıl yüzde 30 büyüyen fuara çevre illerden de olmak üzere toplam 120 firmanın katıldığını belirterek, fuarın 5 gün boyunca ziyarete açık kalacağını bildirdi.
Vali Hüseyin Avni Coş ise, mobilyanın günlük yaşamın bir parçası haline geldiğini söyledi. Her eve lazım olan ve giderek çeşitlenen bu tüketim grubunun yurt içi ve yurt dışına satışının yapılabilmesi için bu tür fuarlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali Coş; “Her yıl büyüyerek devam eden bu organizasyona destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Coş ve protokol üyeleri fuarın açılışını yaparak, stantları gezip yetkililerden bilgi aldı.
Fuar, 10-14 Ekim 2012 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —