U23 AVRUPA GÜREŞ ŞAMPİYONASINA TÜRKİYE DAMGA VURDU.
Manşet Haber 17.03.2022 18:31:49 0

U23 AVRUPA GÜREŞ ŞAMPİYONASINA TÜRKİYE DAMGA VURDU.

U23 AVRUPA GÜREŞ ŞAMPİYONASINA TÜRKİYE DAMGA VURDU.






Bulgaristan’ın Plovdiv Kentinde yapılan Serbest, Greko-Romen ve Kadınlar U23 Avrupa Güreş Şampiyonasına sporcularımızın başarısı damga vurdu.





Kadınlarda 1 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ile takım halinde Avrupa Şampiyonu, Erkekler Grekoromen stilde 1 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya ile takım halinde Avrupa 2.ncisi, Erkekler Serbestte 2 altın, 5 bronz madalya ile takım halinde Avrupa 2.ncisi oldu.









Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu Şampiyonayı baştan sona takip edip, sporcularla yakından ilgilenerek elde edilen başarıda etken olan isimlerdendi.





Ayrıca Türkiye’den Uluslararası 1.kategori hakemler Hüseyin Başcı, İsmail Eker Ve Serkan Topbaş ise şampiyonada düdük çalan isimlerdi. Şampiyonanın UWW hakem delegesi ise Türk İnsructor Prof.Dr.H.İbrahim Cicioğlu’ydu.





Ülkemiz ve Adana’yı şampiyonada temsil eden Uluslararası Hakem Hüseyin Başcı, “Türk Milli Takımlarımızın Avrupa Şampiyonasındaki başarısından dolayı başta sporcularımız ve Başkanımız Şeref Eroğlu  olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. Yine Şampiyonanın UWW delegesi Sayın Prof.Dr.H.İbrahim Cicioğlu ve UWW Organizasyon direktörü Sayın Önder Yakşi’yi ve hakem arkadaşlarımı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi. 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°