Uğur
Manşet Haber 8.10.2012 00:37:15 0

Uğur'da sevinç, Eriş'te hüzün var!

Uğur'da sevinç, Eriş'te hüzün var!

Adana Derbisinde gülen taraf Demirspor oldu. Adanaspor'da ise Teknik Direktör ağır yenilginib faturasını kendisine kestiğini açıkladı. Derbi sonrası Teknik heyet açıklamalarda bulundu.
DEMİRSPOR CEPHESİNDE SEVİNÇ
Hafta başında Adana Demirspor’un başına sezon başından bu yana 3. Teknik Direktör olarak göreve başlayan Mustafa Uğur, Adanaspor karşısında alınan 4-2’lik skorun önemli bir galibiyet olduğunu söyledi.
Adanaspor karşısında alınan galibiyeti “anlamlı” olarak niteleyen ve futbolcularını söylenenleri yerine getirdikleri için kutlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “'Önemli bir galibiyet aldık. Adanaspor karşısında alınan galibiyet anlamlı. İlk yarı oynanan oyun keyif vericiydi. İkinci yarı ise daha önce alınan sonuçların etkisi oldu. Adanaspor da ikinci yarı arzulu ve istekliydi. Bizim açımızdan ne istediğini bilen ve alan bir takım vardı, mutluyum'' diye konuştu.

ERİŞ FATURAYI KENDİNE KESTİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, göreve başladığından bu yana 1,5 yılda Demirspor karşısında alınan sonuç kadar üzüldüğünü hatırlamadığını ifade etti.
Bireysel hatalardan gol yediklerini, bunun da kopmaya neden olduğunu ifade eden event Eriş, ''Adanaspor taraftarına böyle bir gün yaşatmayı yakıştıramadım. Ben kendi adıma özür diliyorum, çok üzgünüm. Kaldırabileceğimiz bir skor değil. Antrenörlük hayatımda alışık değilim. Umarım arkadaşlar gereken dersleri çıkarır.'' şeklinde konuştu.
Yıllar sonra 2 takımın derbide karşılaşmasının final niteliğinde olduğuna da dikkat çeken Adanaspor Teknik Direktörü, ilk yarıda kalelerine gelen 4 topun da gol olduğunu bildirdi. Eriş, Demirspor karşısındaki yenilginin faturasının kendisinde olduğunu ifade ederken, “Bu yenilgiden ben sorunluyum. Demek ki takımı iyi hazırlayamadım. Tüm yenilgi faturası bana aittir.” Dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°