Ünüvar: Gezi Parkı bizi kendimize getirdi
GÜNDEM 20.07.2013 17:12:03 0

Ünüvar: Gezi Parkı bizi kendimize getirdi

Ünüvar: Gezi Parkı bizi kendimize getirdi

Ak Parti Milletvekili Necdet Ünüvar,  torba yasasında önemli değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Torba yasasıyla gururluyuz. Bu yasayla halkımıza sosyal adaleti getirdik” dedi.

akp_yemekPartisinin Çukurova İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Ünüvar, “Bu Milletin ayağına çelme takmak isteyenler kendileri o çelmeye takılarak tepe taklak gideceklerdir. Gezi parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik”  ifadesini kullandı.

Toplantıya, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. Toplantının ardından katılımcılar, AK Parti Çukurova ilçe binası önünde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Milletvekili Ünüvar, ilçe Başkanı Ramazan Çırak ve Partililer, 100.Yıl semtinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Partililer daha sonra Çukurova ilçe Emniyet Müdürü Yücel Gül’ü ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sundular.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°